Selecteer een pagina

Diensten

Naast een uitgebreid productenassortiment bieden we ook een breed scala aan diensten die betrekking hebben op onze producten.

De kennis en ervaring van onze medewerkers zorgen ervoor dat we onze dienstverlening vakkundig en bekwaam kunnen uitvoeren.

Wat geldt voor onze producten, geldt ook net zo voor onze diensten; ze moeten voldoen aan de wensen van de klant. We kunnen de problemen en verwachtingen bij u op locatie inventariseren en zorgen voor een passend dienstenpakket.

We onderscheiden onze diensten in drie categorieën:

Allereerste het demonteren en/of hermonteren van bestaande producten. Eventueel aangevuld met nieuwe componenten of het afvoeren van vrijgekomen materialen.

Repareren van schades en storingen. Deze serviceverlening heeft in ons bedrijf hoge prioriteit. We kunnen snel ter plaatse zijn om schades of storingen aan uw hekwerk, poort of toegangssysteem te herstellen.

Uitvoeren van onderhoud. We kunnen periodiek of incidenteel onderhoud uitvoeren, eventueel op basis van een onderhoudscontract waarmee u zekerheid heeft over de onderhoudsbeurten.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden van onze dienstverlening

Demontage / hermontage

We kunnen bestaande hekwerken, fietsenstallingen, spelelementen en alle andere producten uit ons assortiment demonteren (verwijderen) en eventueel weer hermonteren (terugplaatsen). […]

Reparaties / serviceverlening

Pellikaan Arkel is een bedrijf waar serviceverlening hoog in het vaandel staat. Want de nazorg van onze producten is net […]

Onderhoud / contracten

Onze doelstelling om hoogwaardige producten op de markt te brengen voorkomt niet dat deugdelijk onderhoud van essentieel belang is om […]

Winkelmand
There are no products in the cart!
Subtotal
 0,00
Totaal
 0,00
Verder winkelen
0