Diensten

Naast een uitgebreid productenassortiment bieden we ook een breed scala aan diensten die betrekking hebben op onze producten.

De kennis en ervaring van onze medewerkers zorgen ervoor dat we onze dienstverlening vakkundig en bekwaam kunnen uitvoeren.

Wat geldt voor onze producten, geldt ook net zo voor onze diensten; ze moeten voldoen aan de wensen van de klant. We kunnen de problemen en verwachtingen bij u op locatie inventariseren en zorgen voor een passend dienstenpakket.

We onderscheiden onze diensten in drie categorieën:

Allereerste het demonteren en/of hermonteren van bestaande producten. Eventueel aangevuld met nieuwe componenten of het afvoeren van vrijgekomen materialen.

Repareren van schades en storingen. Deze serviceverlening heeft in ons bedrijf hoge prioriteit. We kunnen snel ter plaatse zijn om schades of storingen aan uw hekwerk, poort of toegangssysteem te herstellen.

Uitvoeren van onderhoud. We kunnen periodiek of incidenteel onderhoud uitvoeren, eventueel op basis van een onderhoudscontract waarmee u zekerheid heeft over de onderhoudsbeurten.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden van onze dienstverlening

Demontage / hermontage

We kunnen ook bestaande procucten demonteren en eventueel weer hermonteren

Reparaties / services

Voor ons is de nazorg van onze producten net zo belangrijk als de levering er van.

Onderhoud / contracten

Preventief onderhoud is essentieel om de werking van onze producten te waarborgen
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0