Onderhoud / contracten

Onze doelstelling om hoogwaardige producten op de markt te brengen voorkomt niet dat deugdelijk onderhoud van essentieel belang is om het probleemloos te laten functioneren.

Preventief onderhoud is daarom belangrijk om de goede werking van de bewegende en elektrische componenten te waarborgen. Het voorkomt storingen en garandeert een langere levensduur. Wij verzorgen daarom ook het onderhoud aan onze producten.

We onderscheiden daarin onderhoud met en zonder onderhoudscontract. Het incidentele onderhoud zonder contract wordt uitgevoerd op basis van afroep van de klant. Zo kunt u, wanneer u dat nodig acht, onze monteurs uw toegangssystemen laten nakijken en onderhouden, zonder verdere verplichtingen.

Maar u kunt dus ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Dan wordt tegen een vast bedrag het onderhoud periodiek uitgevoerd. Naargelang uw wensen en de gebruiksfrequentie van de systemen wordt het onderhoudsinterval vastgesteld, meestal één of twee keer per jaar. Omdat wij met u contact opnemen wanneer er weer een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd, hoeft u zich geen zorgen te maken dat er achterstallig onderhoud zal optreden. En daarbij heeft u de zekerheid van een vast onderhoudsbedrag.

Tot slot geldt dat we niet alleen het onderhoud aan onze eigen producten kunnen uitvoeren, maar ook aan die van andere leveranciers. We kunnen uw gehele terreinbeveiliging- en afscheiding daarin betrekken.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0