Annuleren / Retourneren

U heeft bij ons een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling waarin u zonder opgave van reden kunt annuleren en retour sturen.

Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via webshop@pellikaan-arkel.nl. Vermeld in uw e-mail het ordernummer en per artikel dat u wilt retourneren het aantal en de omschrijving. Vervolgens dient u de producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Nadat wij het geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen, zullen wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen een termijn van veertien dagen na ontbinding terugstorten. Vermeld in uw e-mail ook het bankrekeningnummer waarop we de terugbetaling kunnen doen. Kosten voor de retourverzending zijn voor uw rekening.

Uitzonderingen op retourbeleid.
Kosten welke in rekening kunnen worden gebracht na retourzendingen:

  • artikelen die gebruikt of beschadigd zijn en/of waar veranderingen op/aan zijn aangebracht
  • artikelen die te laat zijn aangemeld als retour en/of te laat zijn teruggezonden
  • artikelen die onvoldoende gefrankeerd naar ons worden geretourneerd

In bovenstaande gevallen wordt de retourzending wel geaccepteerd maar zullen wij het aankoopbedrag niet (geheel) terugstorten.

Als u vragen hebt over ons retourbeleid dan kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Subtotal
 0,00
Totaal
 0,00
Verder winkelen
0