Certificering / branchegroep

 Certificering VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is het VCA niet alleen een checklist, maar een veelzijdig beheerssysteem waarop bedrijven worden getoetst en gecertificeerd. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Wij erkennen het grote belang van veilig werken en zijn daarom gecertificeerd volgens het VCA*-systeem.

Download hier het VCA Certificaat

Nederlandse Hekwerk Industrie

We zijn lid van de Nederlands Hekwerk Industrie. De NHI is de brancheorganisatie van ondernemers in de hekwerkindustrie en vormt een branchegroep van de Metaalunie. De NHI is opgericht met als doel de kwaliteit en veiligheid van hekken en vooral poorten naar de markt toe te garanderen en ook de aansprakelijkheid voor de eigenaar en de leverancier van een poort zo veel mogelijk te verkleinen.

Koninklijke Metaalunie

Daarnaast zijn we ook nog lid van de Koninklijke Metaalunie. De Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. De Metaalunie richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek in uiteenlopende sectoren. Wij vinden het lidmaatschap bij De Metaalunie belangrijk omdat ze de belangen van de ondernemer behartigen met tal van verschillende diensten zoals deskundig advies, informatieverstrekking over wet- en regelgeving en ondersteuning bij bedrijfskundige vraagstukken.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0