Bouwsector

De bouwsector bevat alle ondernemingen die zich bezighouden met het bouwen van woningen, bedrijfspanden en andere bouwwerken. Van eenmansbedrijven tot grote bouwconcerns. Voor al deze ondernemingen bieden we producten aan voor de terreinomheining en beveiliging van bouwterreinen, zowel tijdelijk als permanent.

We zijn sterk vertegenwoordig in de bouwsector. Voor veel bouwondernemingen zijn we een betrouwbare partner gebleken. We proberen altijd mee te denken voor de beste oplossingen en die aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Aanbevolen producten voor de bouwsector:

  • Draadmathekwerk: Door de decoratieve uitstraling maar degelijke constructie is dit type hekwerk zeer geschikt voor toepassingen bij woonhuisprojecten
  • Draaipoorten: Als aanvulling bij het hekwerk zijn diverse soorten draaipoorten leverbaar, bijvoorbeeld als looppoort bij de erfafscheidingen van woonhuizen.
  • Bouwhekwerk: Voor een deugdelijke afscheiding van het bouwterrein. We kunnen voorzien in het leveren of verhuren van het bouwhekwerk en uiteraard ook zorgdragen voor het plaatsen en weer verwijderen.
  • Camerasystemen: Voor het direct kunnen monitoren van het bouwterrein, hierin zijn ook vele tijdelijke oplossingen mogelijk.

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0