De autobranche is een grote sector die een scala van bedrijven en organisaties vertegenwoordigen. Van kleine universele garage tot grote merkdealer. Wat al deze bedrijven gemeen hebben is de grote waarde die de auto’s vertegenwoordigen. Daarmee heeft u een groot risico op diefstal en inbraken, waardoor bescherming daartegen een hoge prioriteit heeft.

We hebben een uitgebreid assortiment aan (terrein)beveiligingsproducten om u tegen deze inbraken en diefstal te beschermen. Ook onze uitstekende service met snelle responstijden verzekeren u ervan dat bij storingen of schades u het terrein niet onbeveiligd achter hoeft te laten.

Aanbevolen producten voor de autobranche:

  • Spijlenhekwerk: Het type hekwerk dat door de enorme robuustheid en stevigheid ideaal is voor beveiliging van uw showroom en buitenterrein. Spijlenhekwerk heeft bovendien een zeer strakke uitstraling.
  • Blokkadehekwerk: Dit lage hekwerk is onopvallend, maar zeer sterk en robuust. Dit hekwerk is bijzonder geschikt om te dienen als doorrijbeveiliging.
  • Rampalen: Deze vormen de perfecte bescherming voor uw showroom. Ze zijn bestand tegen ramkraken en extreme vandalisme en bieden een hoge beveiligingsgraad tegen aanrijdingen.
  • Camerasystemen: Voor het direct kunnen monitoren van uw terrein, waarbij u de bewijslast voor inbraken direct bij de hand heeft.
  • Hekwerkdetectie: Met een hekwerkdetectiesysteem kunnen we uw hekwerk op een uiterst effectieve wijze beveiligen tegen doordringen en overklimmen. Met behulp van een fijnmazig detectiedraadcircuit wordt een aanzienlijke hindernis gecreëerd voor inbrekers.
  • Vlaggenmasten: Wij leveren de vlaggenmasten voor de banier of vlag met uw bedrijfslogo, waarmee u een professionele uitstraling van uw bedrijfspand garandeert.
  • Reclamezeilframes: Met reclamezeilen kunt de aandacht te trekken voor uw showroom of evenement. Wij leveren de frames voor deze reclamezeilen en spandoeken.