In veel gevallen kunnen we onze standaard (industriële) poorten toepassen. Er zijn echter situaties waarbij de klant specifieke wensen heeft waarbij we ‘buiten de gebaande paden moeten treden’.

Een voorbeeld hiervan is de poort die we hebben gemaakt voor een transportbedrijf. De betreffende ondernemer had een heel concrete eis, over de totale breedte van z’n inrit naar het terrein (ongeveer 29 meter) moest een poort komen.

Om dit te kunnen verwezenlijken hebben we de railtechniek toegepast waarbij de poortvleugel over een stalen rail schuift. Samen met de ‘zijwielen’ krijgt de poort hiermee een goede geleiding en stabiliteit over de totale openingsbreedte. Omdat de railpoort in dit geval niet langer dan 25 meter kon worden, omdat anders de poortvleugel bij het openen over de erfgrens aan de achterkant zal gaan, hebben we direct naast de railpoort nog een draaipoort geplaatst. De totale doorgangsbreedte van de twee poorten komt daarmee uit op 30 meter! De draai- en schuifpoort sluiten tegen elkaar met een innovatie automatische sluitconstructie.

Last but not least: Zowel de railpoort als de draaipoort zijn beide elektrisch aangedreven en met een druk op de knop te openen!

Met dit project tonen we weer aan dat u bij ons aan het juiste adres bent voor standaard poorten, maar zeker ook voor speciale varianten.

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0