Bedrijfsprofiel

Pellikaan Arkel is sinds de oprichting op 1 januari 1990 gevestigd in Arkel. Vanaf 2001 zijn we gehuisvest in ons huidige pand, op het industrieterrein de Vlietskade, tegenover de bekende molen van Arkel.

Onze organisatie kenmerkt zicht door de platte structuur en directe communicatielijnen. Geen talloze afdelingen, bureaucratie en starre houding. In plaats daarvan krijgt u bij ons te maken met vaste contactpersonen en een flexibel, servicegericht bedrijf. Klanten en opdrachtgevers staan bij ons altijd centraal en vormen het fundament van onze onderneming.

Kwaliteit is de belangrijkste pijler van ons bedrijf. Niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de diensten en serviceverlening die we verrichten. Bij ons staat voorop dat wat we leveren of uitvoeren altijd moet voldoen aan uw verwachtingen. We leveren hoogwaardige producten die vervaardigd en geplaatst worden door vakbekwame medewerkers. Ook deskundige advies, turnkey-opleveringen en maatwerkoplossingen horen bij dit kwaliteitsbesef.

We beschikken over een eigen productieafdeling waarin we onze producten fabriceren met behulp van moderne machines en productietechnieken. Engineering en tekenwerk vindt daarbij helemaal in eigen beheer plaats. Hierdoor hebben we altijd zelf de controle over de kwaliteit van onze producten en kunnen we alle maatwerkwensen realiseren.

Daarnaast hebben we ook een grote voorraad aan standaard artikelen. Met name in de hekwerkmaterialen houden we ruime voorraden aan om snel te kunnen leveren. U kunt bij ons de materialen zelf komen afhalen, maar we kunnen ook het transport naar uw locatie verzorgen en bovendien eventueel de producten monteren.

Tot slot zouden we u graag willen uitnodigen om eens te komen kijken in onze ruim opgezette showroom. Vooral als u geïnteresseerd bent in een sierhek of sierpoort kunt u hier veel modellen bekijken en inspiratie opdoen voor uw gewenst sierhekwerk. Uiteraard staan we u bij met advies en lichten we graag alle mogelijkheden toe.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0