Selecteer een pagina

Bij de Maarsseveense Plassen hebben we nieuw hekwerk, daaipoorten en tourniquet geplaatst.

De hoofdingang met de kassagebouwen was toe aan een renovatie en daarom werd het toegangsplein opnieuw ontworpen en ingericht. Wij verzorgden daarvoor de nieuwe terreinafscheiding met o.a. toegangspoorten voor bezoekers en dienstvoertuigen.

Ook hebben we een handbediende tourniquet geplaatst, die we geheel in eigen huis hebben ontwikkeld. Deze tourniquet, die als uitgang dienst gaat doen, is speciaal op maat gemaakt en heeft een extra brede draaikruis om voldoende doorgangsruimte te bieden.

Met deze nieuwe terreininrichting staat de Maarsseveense Plassen weer helemaal gesteld om de bezoekers het aanstaande zomerseizoen te kunnen verwelkomen.

 

Winkelmand
There are no products in the cart!