Zakelijke markt (algemeen)

Voor het compleet inrichten, omheinen en beveiligen van uw bedrijfsterrein bent u bij ons op het juiste adres. We leveren en plaatsen allerlei producten die kunnen worden toegepast rondom bedrijfspanden, winkels en opslagterreinen.

We hebben een breed productassortiment en kunnen door onze eigen productie vrijwel alle maatwerkbehoeften realiseren. En ook de serviceverlening is bij ons zeer goed geregeld met snelle responstijden en ervaren, vakbekwame monteurs.

Aanbevolen producten voor de algemene zakelijke markt:

  • Spijlenhekwerk: Het type hekwerk dat door de enorme robuustheid en stevigheid ideaal is voor beveiliging van uw bedrijfsterrein. Spijlenhekwerk heeft bovendien een zeer strakke uitstraling.
  • Gaashekwerk: Een budgettair erg interessant type hekwerk dat uitstekend dienst kan doen als terreinafscheiding.
  • Schuifpoorten: Voor de toegang tot uw terrein, geïntegreerd in de beveiligingslijn van het overige hekwerk. En met een elektrische aandrijving hoeft u nooit meer uit de auto te stappen om de poort te openen.
  • Slagbomen: Als alternatief voor een schuifpoort kunt u ook een slagboom kiezen. Een slagboom heeft een zeer snelle werking en is daarom erg geschikt voor hoge gebruiksfrequenties en het efficiënt reguleren en controleren van verkeer.
  • Camerasystemen: Voor het direct kunnen monitoren van uw terrein, waarbij u de bewijslast voor inbraken direct bij de hand heeft.
  • Rokersoverkappingen: Om uw bedrijfsterrein verder in te richten hebben we diverse overkappingen in ons assortiment, namelijk fietsenstallingen, bergingen, rokersoverkappingen en luifels
  • Vlaggenmasten: Wij leveren de vlaggenmasten voor de banier of vlag met uw bedrijfslogo, waarmee u een professionele uitstraling van uw bedrijfspand garandeert.

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0