Sportverenigingen

Nederland kent duizenden sportverenigingen. Voor alle buitensporten, zoals voetbal, hockey, tennis en honkbal kunnen wij het totaalpakket verzorgen voor de afscheiding, inrichting en toegang van de sportterreinen.

Door onze jarenlange ervaring met sportafrasteringen weten we welke wensen en eisen verenigingen stellen, waardoor we voor elke sport een goed concept samen kunnen stellen.

Aanbevolen producten voor sportverenigingen:

  • Sporthekwerk: Onder andere bestaande uit, omheining rondom sport- en speelvelden. Uitbreidbaar met tal van opties, zoals constructies speciaal voor reclameborden, sterke constructies voor het tegenhouden van ballen. Voor elke sport is een passende ballenvanger leverbaar.
  • Sport en spel: Voor het inrichten van een sportplaats leveren we diverse producten, zoals sportkooien en doelen/basketbalpalen.
  • Stallingen: Om het terrein van de sportvereniging verder in te richten hebben we diverse overkappingen in ons assortiment, waaronder fietsenstallingen en bergingen.
  • Fietsparkeersystemen: Om fietsen op de vereniging ordelijk en netjes te kunnen parkeren leveren we diverse parkeersystemen, zoals fietsenrekken en aanleunbeugels

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0